franchise trainingen voor franchisegevers, -professionals & franchise ondernemers

”Are you

ready?"

Welkom bij,
Winstacademy.

Wil jij optimaal resultaatgericht ondernemen binnen je (franchise) organisatie? En wil jij vanuit de 'waarde propositie' nieuwe wegen ontwikkelen om het resultaat binnen je bedrijf te optimaliseren?
Is werken aan leiderschap, strategische groei en resultaat met structuur binnen je (franchise) organisatie nu echt een prioriteit?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij werken met ondernemers die aan dit bovenstaande willen gaan werken, dit samen met resultaatgericht ondernemen èn ondernemend gedrag dit een uniek en exclusief trainingsprogramma voor ondernemers en bedrijven die bewust kiezen voor strategische groei.

Wij helpen jou om van expert en specialist in jouw vakgebied naar strategisch ondernemerschap met structuur, focus, rust en overzicht. Dat jij die leider bent die krachtig leiding geeft aan je team zodat jij aan je bedrijf kunt gaan werken ipv in je bedrijf.

Of je groeit of je krimpt.

Als ondernemer herken je het vast wel: Je weet heel goed dat je met je bedrijf steeds moet kiezen voor groei want stilstaan betekent ...achteruitgang. Ook weet je dat je door middel van krachtige communicatie en effectief leidinggeven je meer structuur krijgt binnen je organisatie. Hoe komt het dan dat veel (al) succesvolle ondernemers weten dat ze onderstaande moeten doen maar niet doen of uitstellen; 

Als leider krachtig communiceren

Aandacht en krachtige gesprekken  (ontwikkelproces) om medewerkers beter te maken) moeten voeren met hun team om ook hun te laten groeien? Zodat er structuur en overzicht ontstaat met afspraken i.p.v. verwachtingen en dat ze dan meer ‘aan’ hun bedrijf kunnen werken i.p.v. ‘in’ hun bedrijf met alle groei en resultaat van dien.

Focus op de kernactiviteiten en 'aan' je bedrijf werken

Binnen de operationele facetten in het bedrijf zelf meer activiteiten moeten loslaten en uitbesteden en zich moeten richten op hun eigen kernactiviteiten? Zodat er efficiënt en resultaatgericht wordt ondernomen en niet meer zelf met honderd en een dingen bezig zijn, wat natuurlijk comfortabel is.

In en overzicht hebben in de financiën met structuur

Het in- en overzicht van de financiën ongelofelijk belangrijk is om de winstoptimalisatie en continuïteit te kunnen waarborgen. Zodat er grip is op de financiële bedrijfsvoering en daardoor krachtige beslissingen en groeikeuzes nemen i.p.v. op gevoel of angst. 

Krachtig communiceren

In staat moeten zijn om te kunnen ‘switchen’ in communicatie met (potentiële) klanten of opdrachtgevers en dingen moeten zeggen of acties doen waar ze een ‘bepaald gevoel’ of ‘angst’ bij hebben. Zodat er direct wordt gehandeld en niet meer wordt uitgesteld naar later oftewel … nooit ..

Een leider zijn voor je team

Leiderschap en leidinggeven moeten demonstreren en dat ze zichzelf als een krachtige ondernemer moeten opstellen zonder zich als een ‘hork’ of ‘bitch’ te voelen of te gedragen. 

Als je dit bovenstaande zo leest, is dit herkenbaar?

Mooi, lees dan snel verder en stel jezelf de volgende vragen; 

  • Hoe ziet jouw organisatie er nu uit?  
  • Ben jij alleen bezig met jouw kern activiteiten of heb je moeite om zaken los te laten? 
  • Ben jij in staat om effectief leiding te geven aan je team en leiderschap te tonen?
  • Ben jij nu in staat op jouw ideeën krachtig te communiceren en door middel van afspraken te laten implementeren door je team of verwacht je (onbewust) dat ze het zelf gaan oppakken. 
  • Zie jij investeren in jezelf en je team als kosten?  
  • Lukt het je nu om krachtig en effectief te communiceren? Zeg je de dingen die je denkt en weet dat je ze moet zeggen om een bepaald resultaat te behalen? 
  • Ben jij die krachtige ondernemer die je moet zijn om de groei van je bedrijf uit te voeren? 
  • Hoe zou het voor je zijn als je bovenstaand kunt implementeren en creëren zodat jij als succesvolle ondernemer met rust, overzicht en structuur de continuïteit en strategische groei creëert binnen je bedrijf?
  • Dat jij als ondernemer komt vanuit power en krachtig communiceert met de juiste balans tussen werk en privé

"Wie je bent, bepaald wat je doet en wat je niet doet."

Resultaatgericht ondernemen staat centraal en je werkt concreet toe naar het doel wat jij voor ogen hebt oftewel; je creëert een strategische blauwdruk van jouw organisatie, operations en financiële structuur in één model. Als (franchise) ondernemer doorbreek je ongewenste patronen en gewoontes en werk je aan wie jij moet zijn als ondernemer en leider binnen je bedrijf en team en ben je in staat om de inzichten die je ziet en krijgt, direct te implementeren binnen je bedrijf, naar je team en (potentiële) klanten toe, met rust en overzicht.

Je werkt dus gestructureerd aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf. Deze unieke combinatie van strategie, ondernemend gedrag en coaching op jou als ondernemer en leider zorgt direct voor resultaat binnen je zakelijk en persoonlijk leven.

Op maat gemaakt voor franchise

Krachtige resultaten binnen franchise

Altijd strategisch en resultaat­gericht

Wie wij zijn

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Ben je benieuwd wat wij en onze programma's voor jou als ondernemer binnen franchising kunnen betekenen? Je bent altijd welkom voor een kennismaking. Neem vandaag nog contact op met Agnes Vleugel.